Companie

UTILBEN Piese este partenerul dumneavoastră de încredere pentru furnizarea pieselor de schimb, fiind unul dintre liderii pietei de utilaje din Romania. Dorim ca utilajele pe care le detineti sa functioneze la capacitatea lor maxima. Ca acest lucru sa fie posibil, va oferim suport tehnic in alegerea pieselor potrivite, asiguram compatibilitatea pieselor cu utilajul, efectuam livrarea in cel mai scurt timp si va oferim suport post-vanzare. Avem un departament dedicat, format din specialisti si tehnicieni de top, care preiau comenzile si va sfatuiesc in vederea alegerii pieselor potrivite. Compatibilitatea pieselor poate fi o provocare, insa echipa UTILBEN Piese vine in ajutorul dvs. pentru a evita orice neconcordante. In cazul in care piesa comandata nu se potriveste cu utilajul, aveti posibilitatea de a returna produsul in decursul a 14 zile.

Echipa

Departamentul UTILBEN Piese este specializat in piese de schimb pentru utilaje pentru constructii si agricultura. Echipa noastra este formată din tehnicieni dedicati, cu o experienta vasta in domeniul utilajelor. In acest fel, putem garanta caltatea si compatibilitatea pieselor livrate, si ne asiguram ca serviciile asociate se afla de fiecare data la cele mai inalte standarde de calitate.

Recomandări

Am colaborat de aproximativ 7 ani cu firma UTILBEN si am avut o colaborare buna atat pe partea de inchirieri, cat si pe partea de achizitie de utilaje.

Marian Marinel

Utilajele au fost exact cum au aratat in fotografii. Raportul Pret - Calitate a fost perfect. Vrem sa dezvoltam si pe viitor aceasta colaborare pentru ca este bazata pe principii sanatoase si serioase.

Dragoiu Ilie

Urmariti-ne pe Facebook